Music

10 jaar geleden dropte MC Equal zijn eerste Hiphopnummer ‘In The Mood’ met videoclip. Vandaag doen we dit opnieuw met de track ‘Zije Greed’? Dit is het eerste wapenfeit van de aankomende EP die zal verschijnen op vinyl, eind 2023.

MC EQUAL - In The Mood

Vanaf 2013 werkt MC Equal samen met een lokale producer en brachten ze de single “In The Mood” uit waarmee het duo hun eerste stappen zette binnen de (West-)Vlaamse Hiphop-scene. Al snel zocht Equal opnieuw het podium op en sindsdien trad hij op in tal van zalen doorheen Vlaanderen Met hun energieke live-show wordt het publiek telkens getrakteerd op een sterk staaltje hiphop van de bovenste plank.
De plaat bestaat intussen 10 jaar en beklemtoont nog steeds de liefde en het positieve gevoel van Hiphop.

INTERVIEW - 22/05/22

Behind The Artist : Episode 22

Op 22 mei 2022 kreeg MC Equal bezoek van Kenneth Scieur. Met zijn concept ‘Behind The Artist’ interviewd hij rappers uit West-Vlaanderen. Krijg een exclusieve inkijk achter het traject dat reeds werd afgelegd, Equal in een notendop. Helaas was er geen budget voor ondertiteling.

Thorre & MC Equal -
Vete Vele

Samenwerking met van de bloedbroeders. Het nummer is een persoonlijke en autobiografische samenvatting/reflectie van onze dagelijkse maatschappij en hoe de mensen hiermee omgaan of zich soms gedragen tov elkaar.

Produced door Red Rum.

MC Rizz, Onderond, Thorre & MC Equal - その忍者の歌

その忍者の歌 = letterlijk vertaald, het ninjalied. Vijf broeders beslisten om de krachten te bundelen en een beat van MC Rizz te murderen. De bijpassende clip accentueert alvast de toewijding van deze ongeziene formatie.

Scratches door DJ SNS.

Op Je Mulle - DUVVE
ft. WWW x MC EQUAL

In 2023 leerde de West-Vlaamse scene kennismaken met Duvve. Jong talent uit Roeselare die MC Equal leerde kennen als trajectbegeleider bij het Hackproject van Arhus. Het nummer herinnert ons eraan dat we het leven niet altijd te ‘aux serieux’ moeten nemen. Check zeker eens de EP van dit veelbelovende multitalent.

Produced door DUVVE.

Contacteer ons

Winkelwagen
Scroll naar boven